There is spindelvev on the bike

Pus sin første store mc bike blir en sykkel som har stått og kjedet seg i en garasje altfor lenge. Det var på tide å børste støvet av en Suzuki Intruder VS 700, 1986 modell som skal få litt mekanikerpleie og nytt batteri før den kan rulle igjen 😎Den satt som støpt til pusestumpen, og nå når moped er under full kontroll i tillegg til at Blåstål skal testes på et egnet jorde blir det en smal sak å kjøre Intruder hele sommeren.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s