Hello Sena – play music

Det er jo en praktisk ting å bestille ting på nett, for så å få det med posten. Noen ganger så er det noe eget å kjøpe leketing direkte i butikk. Jeg og pus som skal ta mc lappen trengte kommunikasjon, og etter litt søking var det Sena 20s som utmerket seg. Da en pakke var tilgjengelig hos den lokale MC pusheren i Ålesund, samt at det var plussgrader over fjellet var det bare å rulle ivei. Var imponert over innholdet og kvaliteten samt enkelheten til produktet. Tok ikke lang tid før jeg og pus lusket rundt i nabolaget og babblet med hverandre 😝

Det at vi gikk rundt i mørket med hjelm og blått blinkende lys gav en fin alien-følelse 👽 ET, phone home – ups, «hei pappa…»

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s