SoD rides in Spain – DAY#3

Før annkomst Granada, ved stopp i en idyllisk liten bypark så ser jeg at status på forbremsen min langt fra er idyllisk. Bremseklossene er rett og slett nesten nedslitte, og det bryter ut en mild indre panikk. No brakes =  No fun, så frem med googlofonen og finne MC hjelp på spansk.

Granada to Ronda

Ting ordner seg for glade tourere, og nye klosser ble anskaffet på kvelden og montert på morgenen. Alltid greir å ha gjort slike ting før man ligger og slanger seg men en Leatherman på en parkeringsplass.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s