SoD rides in Spain – DAY#1

Etter en lang dags personlig transport var vi ved målet som i dette tilfellet var en stor blå trailer full av rullende leketøy. Vi tok for oss av leksakene, og satte kursen ut av Malaga og i kompassretning mot Granada. Planen var lagt og selvfølgelig klar: «Vi tar det som det kommer», og i løpet av dagen skulle vi finne perler på rullende asfalt.

Malaga to Granada, Spain

Atter en gang viser det seg at «The Philosophy Of Detouring» medfører gøyale variabler på allerede definerte ruter. Vi hadde i utgangspunktet mottatt flere knallgode forslag på valg av rute, men vi gikk for en variant som var litt innimellom.

Sons of Anarchy Font

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s