Over brua for å snu

Instruktørrollen er opplærende i seg selv, når tenkte du sist på hvorfor du egentlig skal plassere deg på et gitt sted i kjørebanen? Etter at piken hadde kjørt en liten sesong på 50cc Ørnungen så virket hun 100% klar til å lowriden 700cc Stella. Startet å rulle på de litt øde strekninger, men skal du noen steder så må man nok traversere langs hovedveien. Vi babbler i vei langs veien (Sena 20s), og jeg vil påstå at hun foran meg med L på ryggen blir bare bedre og bedre bak styret. Båtfolket påstås å ha et uttrykk som sier noe slikt som «Det er to typer båtførere, de som har gått på grunn og de som ikke har gått på grunn ennå», så da fordekket sklir unna på litt bøllete overflategrus i lav hastighet så er det ikke annet å konkludere enn at det var en nødvendighet.

Bensinspor på stripa

Bensinspor på stripa

Vågen

Vågen

Atter en dag

Atter en dag legger av…

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s