Blandingshjul on the move

Planlegging påstås å være halve jobben, men planleger du for lenge så kommer skippertaket inn. Etter å ha avtalt time med MC versksted for å bytte dekk, så ville været det sånn at en direkte tur på egne hjul ble uaktuellt. Så nærmet dagene seg røde, og folket tok seg en sikkert velfortjent påskeferie. Så står man der, skal på tur med corden bar…
GamleOgNyeDekk2015

Så søker man da, for å finne noen som kanskje har noen skatter på lager. Etter litt telefonering, bestilling og sms-ing er de gamle traverne slengt i bilen og ferden går mot Tomrefjord Dekk med håp om en effektiv levering fra Bring før kl 14.

Da Bring viste seg å også ha tatt påskeferie ble både råd og avgjørelser tatt plutselig over disk. Jeg hadde egentlig bestillt et sett med Dunlop Trailmax TR91, men kun bakdekket var ankommet så en kjapp titt i den lokale katalogen resulterte i et Michelin Anakee III montert foran.

Michelin Anakee III

Dunlop Trailmax TR91

Dunlop Trailmax TR91

For en leken og lett følelse å kjøre med nypolerte poter 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s