Monterte Boosterplug

Opplevelsen av nytt leketøy blir jo litt etterhvert overskygget av ønsket om noen små forbedringer her og der, og når kjørerøyet er såpass standard at det er et marked for gode forbedringer er mulighetene mange. Jeg starter med å lese litt på nett, og kom over at forgasserens tekniske oppsett er standard mellom de ulike modellene pga Al Gore. Det er med andre ord forbedringspotensiale på motorene i forhold modell og andre variabler. Dette gjør at produktet BoosterPlug er en prosessor man monterer til systemets elektronikk som får temperatur som input for å regne ut forgasserens benson/luft-blanding.
Første endringen jeg merker er en mye mer stabil gange på tomgang, og et bedre bunndrag i lavt andre-gir. Den virker også mindre påvirket av været før den er varm enn jeg har lest om. I det hele tatt verdt 1000,- penger 🌈

No need to spend a small fortune on complicated multi adjustable electronic devices + endless Dyno hours, to make your bike run as it should have from the factory.

http://www.boosterplug.com/

2015/01/img_0689.jpg

2015/01/img_0690.jpg

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s